Политика | 22 Августа, 2022

ФСБ звинуватила Україну в організації вбивства Дар'ї Дугіної

Свежие новости: ФСБ звинуватила Україну в організації вбивства Дар'ї Дугіної

ФСБ звинуватила Україну в організації вбивства Дар'ї Дугіної у Підмосков'ї.

Як стверджує ФСБ, підрив машини з Дар'єю Дугіною був підготовлений та здійснений українськими спецслужбами. Виконавиця вбивства Дугіної — громадянка України, яка втекла після злочину в Естонію.

Звати цю громадянку України, як заявляє ФСБ, Наталія Вовк (1979 року народження). До Росії вона прибула 23 липня разом із дочкою Шабан Софією Михайлівною, 2010 року народження.

"В день вбивства Вовк і Шабан перебували на літературно-музичному фестивалі "Традиція", де Дугіна була присутня як почесний гість. Після скоєння керованого підриву автомашини Toyota Land Cruiser Prado, за кермом якої знаходилася Дугіна, 21 серпня Вовк разом з дочкою виїхала через Псковську область до Естонії", - стверджують у ФСБ.

Там заявляють, що для організації вбивства Дугіної та отримання інформації про її спосіб життя Вовк із дочкою орендували квартиру в Москві у будинку, де проживала загибла. Для спостереження за журналісткою використовували автомашину Mini Cooper. При цьому при в'їзді в Росію використовувалися номери "Донецької Народної Республіки" – Е982ХН DPR, у Москві – казахстанські номери 172AJD02, а при виїзді – українські AH7771IP.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости