Криминал | Вознесенск, 17 Ноября, 2018

Фермери готують акцiю протесту у Вознесенську

Свежие новости: Фермери готують акцiю протесту у Вознесенську

Факт виходу із СІЗО двох членів банди підпалювачів неабияк обурив фермерів, яких злочинці тривалий час тероризували. Наразі вони готуються до проведення акції протесту. Однією з вимог є приїзд генерального прокурора України Юрія Луценка.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Ерік Григорян.

Фермери та сільгоспники Миколаївщини! 

На жаль, не зі святом хочу вас привітати. Привід звертатися до вас інший! Сьогодні вночі поліція затримала зловмисників, які спокусилися на майно одного з аграріїв Вознесенського району. І знову не обійшлося без допомоги та завзяття самих фермерів. Чи то так співпало, чи щось інше, але саме вчора, в п’ятницю суд випустив з-під варти двох злочинців з банди Вєточки, яка тероризувала фермерів Вознесенського, Братського, Веселинівського, Арбузинського та інших районів нашої області. Суд визначив, що вони можуть перебувати під домашнім арештом поки триває слідство. Але ні поліція, ні прокуратура не заперечують проти такого. Їх це влаштовує… А нас – ні! Коли за півтора місяця нічого не зроблено правоохоронцями, і злочинці не сидять на лаві підсудних, а спокійно будуть собі сидіть по своїх теплих хатах. Сьогодні ж наша поліція взагалі не захотіла забирати інших злочинців, знову впійманих фермерами. А в понеділок можуть випустити ще й інших Вєточкіних підопічних! І випустить його самого! Щоб вони і надалі знущалися над нами, над нашими сім’ями, вимагали від нас те, що їм не належить. Знов ми повинні захищати себе самі! Так не може продовжуватись, бо це повинні робити правоохоронні органи – поліція, прокуратура, а суд має карати злочинців. Тому надійшла пропозиція - в ПОНЕДІЛОК, 19 ЛИСТОПАДА, о 8-00 годині зібратися в м.Вознесенську, біля Болгарського моста та вимагати, щоб нас захистили від бандитів! Будемо добиватися, щоб приїхав пан Луценко і подивився, як працюють його підлеглі, що не можуть посадити за решітку злочинців, яких ловлять самі потерпілі!, - закликав Ерік Григорян.

Нагадаємо, минулої п’ятниці двоє членів банди – Павло Харченко та Олександр Плужник були відправлені під домашній арешт. У понеділок так само можуть покинути стіни СІЗО лідер злочинного угруповання Олександр Кернисенко на прізвисько «Вєточка» та Олександр Саітгареєв.

Читайте также: Эрик Григорян призвал фермеров сообщить в полицию о всех фактах "работы" банды Саши "Веточки"

Суд заключил под стражу третьего участника банды «Веточки»

Содержание под стражей ещё для одного участника банды вознесенских поджигателей

Главарю банды поджигателей суд избрал меру пресечения в виде содержания под стражей

Суд по избранию меры пресечения для банды «Веточки» назначен на понедельник, фермеры организовывают митинг

Сегодня ночью фермеры Вознесенского района задержали банду поджигателей 18+ (обновлено)

Видео ночного задержания банды Саши "Веточки", терроризировавшей фермеров Вознесенского района 18+

Возле Вознесенского горрайонного суда, где должны избрать меру пресечения банде “Веточки”, митингуют фермеры

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты