Политика | 9 Сентября, 2019

ЄС не визнає незаконні "вибори" в окупованому Криму

Свежие новости: ЄС не визнає незаконні

В Євросоюзі заявили про невизнання місцевих "виборів" в окупованому Криму і запевнили, що не визнаватимуть обраних на цих виборах представників.

Про це, як повідомляє "Європейська правда", йдеться у заяві речника ЄС.

В ЄС нагадали про невизнання незаконної анексії Криму і Севастополя Російською Федерацією і подальше засудження цього порушення міжнародного права.

"Тому Європейський Союз не визнає проведення виборів на Кримському півострові. Будь-хто, обраний на Кримському півострові і такий, що претендує на "представництво" населення Криму і Севастополя, не буде визнаний представником цих територій, які є українськими", - наголосили в ЄС.

"Євросоюз залишається непохитним у своїй підтримці територіальної цілісності і суверенітету України", - сказано у заяві.

Нагадаємо, 8 вересня в анексованому Криму незаконно провели вибори депутатів до окупаційного "Государственного совета Республики Крым" і "местных советов".

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости