Общество | Баштанка, 10 Июля, 2020

«Emergency»: реалізація проєкту в КНП «Багатопрофільна лікарня Баштанського району»

Свежие новости: «Emergency»: реалізація проєкту в КНП «Багатопрофільна лікарня Баштанського району»

Одним із медичних закладів, що увійшли до проєкту Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», є  Комунальне некомерційне підприємство «Багатопрофільна лікарня Баштанського району» Баштанської районної ради.

Директор КНП Алла Барсегян розповіла, що в рамках реалізації проєкту планується провести оновлення існуючого приймального відділення лікарні згідно із сучасними вимогами. На даному етапі розроблено проєктно-кошторисну документацію та отримано позитивний експертний висновок щодо неї.

«Вартість проєкту становить 9 млн 3 тис 504 грн. Передбачається проведення капітального ремонту існуючих приміщень та облаштування під’їзду для двох автомобілів швидкої допомоги. Заплановане створення нових приміщень малої операційної, сучасного рентген-кабінету, кабінету комп’ютерної томографії,  розмежування входу для хворих  з соматичними та інфекційними захворюваннями.

Проєкт включає не тільки ремонтні роботи, а й оснащення новим обладнанням: комп’ютерним томографом, цифровим рентген-апаратом, апаратами ШВЛ.

Враховуючи, що лікарня визначена опорною, це дасть змогу якісно та швидко надати допомогу при невідкладних станах та планову медичну допомогу жителям Баштанського та сусідніх районів», - зазначила Алла Барсегян.

«Я задоволена тим, як працює відділення. Але є приміщення, що не використовуються, і якщо вони будуть задіяні під встановлення сучасного обладнання, це принесе велику користь пацієнтам і закладу», - говорить одна з пацієнток.

Нагадаємо, проєкт передбачає проведення ремонту та дооснащення приймальних відділень шести опорних закладів Миколаївської області.

Реалізація проєкту Президента України «Велике будівництво» в Миколаївській області знаходиться на постійному контролі голови облдержадміністрації Олександра Стадніка.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости