Криминал | 20 Октября, 2022

Екс-нардеп, який намагався дати хабар 850 мільйонів, може вийти під заставу 260 мільйонів

Свежие новости: Екс-нардеп, який намагався дати хабар 850 мільйонів, може вийти під заставу 260 мільйонів

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 16 грудня з можливістю внесення  260 мільйонів  гривень застави екс-нардепу Максиму Микитасю, якого викрили у спробі дати меру Дніпра Борису Філатову 22 мільйони євро (близько  850 мільйонів гривень) хабара.

Відповідне рішення ухвалив у четвер слідчий суддя Віталій Дубас.

"Суд ухвалив: застосувати до підозрюваного Микитася Максима Вікторовича запобіжний захід утримання під вартою на строк 60 діб до 16 грудня 2022 року включно. Визначити підозрюваному запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 100 тисяч неоподатковуваних мінімумів для громадян, що становить 260 млн оголосив суддя".

У разі внесення застави суд зобов'язав Микитася не відлучатись без дозволу слідчого з Київської області, здати паспорти для виїзду за кордон, не спілкуватися зі свідками у справі та носити електронний засіб контролю.

Джерело

Читайте также

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости