Криминал | 17 Октября, 2022

В Одесі полковника поліції та двох його підлеглих затримали за вимагання, - ЗМІ

Свежие новости: В Одесі полковника поліції та двох його підлеглих затримали за вимагання, - ЗМІ

Трьох одеських поліцейських затримали за підозрою у здирстві грошей у наркозалежних.

Затримано співробітників Одеського районного управління поліції №2, а саме: заступника начальника відділу поліції – начальника відділу кримінальної поліції полковника К., старшого оперуповноваженого сектора кримінальної поліції капітана Л. та оперуповноваженого старшого лейтенанта Д.

15 жовтня полковник К., капітан Л. та старший лейтенант Д. виявили наркотики під час обшуку у квартирі громадянина К. На нього одягли наручники та заявили, що його доставлять до відділення поліції для оформлення матеріалів. Проте дорогою затриманому повідомили, що він може уникнути кримінального покарання за хабар.

"300 доларів США та 6 тисяч гривень, які громадянин мав при собі, поліцейські визнали недостатньою сумою і вирушили до нього додому, де отримали ще 2200 доларів США", - йдеться в повідомленні.

Усіх трьох офіцерів було затримано після отримання хабара. У полковника К. під час огляду вилучено 2500 доларів США та 6 тисяч гривень.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты