Общество | Вознесенск, 18 Июля, 2017

ДО ВІДОМА СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ МІСТА!

Свежие новости: ДО ВІДОМА СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ МІСТА!

Відділ містобудування та архітектори Вознесенської міської ради, як було анонсовано в попередньому номері газети «Новини Вознесенська: день за днем» від 12 липня 2017 року №28, публікує проект регуляторного акту-рішення виконавчого комітету Вознесенської міської ради «Про затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та їх архітектурних типів на території  м. Вознесенська» та аналіз регуляторного впливу даного проекту рішення.

Ці документи публікуються з метою одержання  пропозицій до проекту даного регуляторного акту.

Нагадуємо, що зауваження та пропозиції до регуляторного акту надаються протягом одного місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акту до Відділу містобудування та архітектури Вознесенської міської ради в паперовому  вигляді, за адресою: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Соборності, 41 (ІІ поверх), тел.  (05134)  4-26-74 .

Також, повідомляємо, що засідання круглого столу з даного питання  відбудеться   21 серпня 2017 року о 15.00 годині в приміщенні малого залу міськвиконкому, за адресою: м. Вознесенськ, пл. Центральна, 1.

Прийняття пропозицій (зауважень)  закінчується 17 серпня 2017 року.

 Відділ містобудування та архітектури ВМР

Источник: //voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости