Политика | 12 Ноября, 2023

До окупантів спробують застосувати метод «виморозки», - речник Сухопутних військ

Свежие новости: До окупантів спробують застосувати метод «виморозки», - речник Сухопутних військ

Українські військові спробують після настання поганої погоди перебити шляхи постачання росіян та спробувати «виморожити» їх з України.

Про це в неділю, 12 листопада, повідомив начальник служби зв'язків із громадськістю командування Сухопутних військ Володимир Фітьо.

"Все ж погода зробить свій внесок у ведення бойових дій. Якщо зараз підуть дощі, зменшиться кількість застосування як авіації, так і ударних дронів. Відповідно і техніці рухатися буде важче. Але знову ж таки артилерія як застосовувалася, так і застосовуватиметься і...

Основним завданням, звичайно ж, буде перебиття шляхів постачання, логістичні поєднання тилових та передових позицій російських окупантів. Якщо нам це вдасться, я думаю, за допомогою погоди – дощів та морозів – ми їх «виморозимо», – сказав Фітьо в ефірі телемарафону.

Раніше повідомлялося, що військові використовують прогнози погоди від гідрометеорологічних підрозділів ЗСУ під час планування, підготовки та ведення бойових дій. Так, зокрема, було під час наступальних дій у Харківській та Херсонській областях.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты