Политика | 12 Ноября, 2023

У Держприкордонслужбі розповіли про село Тополі, де підняли український прапор

Свежие новости: У Держприкордонслужбі розповіли про село Тополі, де підняли український прапор У Держприкордонслужбі розповіли про село Тополі, де підняли український прапор

Українські військові контролюють населений пункт Тополі у Харківській області, де вчора було встановлено прапор України. Однак вони не перебувають у ньому постійно. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телемарафону.

"Ворог був відкинутий на цій ділянці, але ситуація залишається там непростою. Населений пункт знаходиться і біля кордону з Росією, і на напрямку лінії бойових дій. Постійне перебування українських захисників там досить утруднене. Наші хлопці постійно контролюють цей напрямок, щоб ворог там не міг закріпитися", - заявив він.

За його словами, прапор України був встановлений для того, щоб нагадати про те, що це наша земля і російським терористам нема чого там робити.

"І хлопці робитимуть це й надалі. І повністю контролюватимуть цю територію, щоб ворог не міг там жодним чином закріпитися", - резюмував речник ДПСУ.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты