Культура | Николаев, 17 Сентября, 2019

До Міжнародного дня людей похилого віку в Миколаєві проводиться спортивно-музичний фестиваль

Свежие новости: До Міжнародного дня людей похилого віку в Миколаєві проводиться спортивно-музичний фестиваль

Вперше до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана в Миколаєві проводиться спортивно-музичний фестиваль за участю людей поважного віку.

Змагання проводяться з метою адаптації старшого покоління до умов сучасного життя, підтримки фізичної  форми та збереження активної життєвої позиції.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської міської ради.

25 вересня о 13.00 на сучасному спортивному майданчику Миколаївського муніципального колегіуму імені В.Д. Чайки за адресою вул. Потьомкінська, 147 відбудеться спартакіада «Спорт кличе всіх друзів».

26 та 27 вересня 2019 року об 11.00 спортивні змагання пройдуть на базі міського територіального центру Інгульського району за адресою вул. 12 Поздовжня, 50-А. До участі залучаються особи похилого віку та особи з інвалідністю старше 18 років, з таких спортивних змагань: дартс, теніс, шахи, шашки.

Команди ветеранів міста готові до старту!!!

1 жовтня 2019 року о 13.00 у приміщенні міського Палацу творчості учнів за адресою вул. Адміральська, 31 відбудеться святковий концерт за участі кращих самодіяльних колективів та артистів, що є слухачами «Університету третього віку» міського територіального центру.

Запрошуємо мешканців міста до Палацу творчості учнів на святковий захід – нагородження переможців міської спартакіади та чудову концертну програму.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости