Политика | Николаев, 16 Марта, 2023

Депутати звільнили Замазєєву з посади голови Миколаївської облради та обрали Табунщика першим заступником

Свежие новости: Депутати звільнили Замазєєву з посади голови Миколаївської облради та обрали Табунщика першим заступником

Депутати Миколаївської облради обрали депутата від «Слуги народу» Антона Табунщика першим заступником голови облради.

Як відомо, голова облради Ганна Замазєєва недавно стала головою Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України.

Замазєєва склала свої повноваження у облраді.

Поки не обрану нового голову, то його обов’язки буде виконувати перший заступник, тобто Табунщик.

Згодом в облраді уточнили, що усього на засіданні позачергової сесії були присутні 43 депутати. За обрання кандидатури Антона Табунщика свої голоси шляхом таємного голосування віддали 41 голосів. Один депутат проголосував проти.

Табунщик Антон Вікторович закінчив Миколаївську державну аграрну академію за спеціальністю «Облік і аудит» та здобув кваліфікацію економіста з бухгалтерського обліку та фінансів. Понад 15 років працював у фінансових установах, 7 з яких – на керівних посадах. З 2020 року – депутат Миколаївської обласної ради VIII-го скликання від партії «Слуга Народу», секретар постійної комісії з питань науки і освіти, інновацій, молоді, сім’ї і спорту, культури та духовності. Також займав посаду начальника відділу бюджету та аналізу обласних програм в Миколаївській обласній раді.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты