Политика | Николаев, 16 Марта, 2023

Кім заявив, що затриманий на держзраді в Очакові – «не останній кейс» українських спецслужб на Миколаївщині

Свежие новости: Кім заявив, що затриманий на держзраді в Очакові – «не останній кейс» українських спецслужб на Миколаївщині

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім розповів, що українські спецслужби ведуть роботу над викриттям зрадників, які обіймають посади в області. 

Про це він розповів в інтерв'ю, коментуючи затримання підозрюваного у держзраді радника міського голови Очакова Едурарда Шевченко.

Віталій Кім розповів, що Служба безпеки відстежувала Едурарда Шевченко протягом декількох місяців і очільник області знав про перебіг цієї справи. 

— Це не несподіванка. Служба безпеки вела його, щоб не помилитися, давайте так, 3-5 місяців. Я був у курсі цієї ситуації. Ми контролювали інформацію, яка «витікає» з міста. Це по-перше.

По-друге, це не останній кейс, над яким зараз працює Служба безпеки та конррозвідка. Зараз зовсім по-іншому працюють спецслужби. Принаймні в Миколаївській області я на сто відсотків впевнений, що вони зосереджені на військовій тематиці і показують дуже серйозні результати. Тому тут я спокійний, – сказав Віталій Кім.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты