Политика | Южноукраинск, 11 Апреля, 2018

Депутат Курдасов, проти якого порушено кримінальну справу, очолить бюджетну комісію

Свежие новости: Депутат Курдасов, проти якого порушено кримінальну справу, очолить бюджетну комісію Депутат Курдасов, проти якого порушено кримінальну справу, очолить бюджетну комісію

На 12 квітня призначено позапланову сесію Южноукраїнської міської ради. Про це журналістам «Маю право» стало відомо з повідомлення, розміщеного на офіційному сайті міста Южноукраїнська. Скликання позапланової сесії було ініційоване депутатами міської ради, які подали відповідне звернення міському голові. 

На сесії депутати повинні розглянути лише одне питання – припинення повноважень голів трьох постійних комісій та обрання замість них нових. Мова йде про голів депутатських комісій – Узунова В. (бюджетна комісія), Палія О. (земельна комісія) та Бабича В. (комісія по законності).

На фото: Палій, Узунов та Бабич

Нагадаємо, що вказані депутати були обрані до Южноукраїнської міської ради за списками партії «Єдність», від якої також було обрано і міського голову В.Пароконного.

Відповідний проект рішення було розроблено депутатом міської ради Є.Квасневським, який виступить доповідачем з цього питання.

Проектом рішення пропонується обрати нових голів даних комісій  - замість Бабича В. обрати Рибакову Л., замість Палія О. – Сніткова С., замість Узунова В. – Курдасова О.

Стосовно останнього кандидата, який пропонується до обрання головою бюджетної комісії, яка попередньо розглядає всі питання, пов’язані з виділенням коштів з місцевого бюджету, то на сьогоднішній день проти нього порушено кримінальне провадження. Поліція проводить досудове розслідування за фактом подання Олександром Курдасовим підроблених документів для здійснення приватизації комунального приміщення, яке він орендував. 

Провадження було порушено за ч.4 ст.358 КК України (використання завідомо підробленого документа) за заявою іншого депутата – Еріка Григоряна, який є головою комісії по управління комунальною власністю і виступає проти приватизації комунального майна за заниженою вартістю. 

Це вже не перша спроба Курдасова О. очолити депутатську комісію. Раніше він подавав заяву про обрання його головою комісії з управління комунальною власністю замість Григоряна Е. Намагаючись таким чином забезпечити підтримку іншими депутатами його клопотання про викуп приміщення, яке він орендував у міста. 

Читайте также: Новая "пешка" Параконного хочет возглавить комиссию по коммунальной собственности

Однак тоді він не був обраний, і намагається зараз очолити бюджетну комісію замість Узунова В.

Цікаво, які інтереси на цей раз переслідує депутат Курдасов О.? Можливо виділення бюджетних коштів на якийсь «свій» проект?

Час покаже.

 

Читайте также: Прокуратура дала вказівки поліції по справі депутата Курдасова

Следствие начато – ответ полиции депутату Григоряну

«За «Жемчужину» - медяки!!!» - Южноукраинский депутат Григорян выступил против «дешёвой приватизации»

«Приватизация» коммунальной собственности «по-южноукраински»

Приватизация с минимальным выкупом по-курдасовски

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты