Криминал | Южноукраинск, 7 Апреля, 2018

Прокуратура дала вказівки поліції по справі депутата Курдасова

Свежие новости: Прокуратура дала вказівки поліції  по справі депутата Курдасова Прокуратура дала вказівки поліції по справі депутата Курдасова

Раніше видання «Маю право» повідомляло про порушення кримінального провадження за фактом подання депутатом Южноукраїнської міської ради Олександром Курдасовим підроблених документів для здійснення приватизації комунального приміщення, яке він орендував.

Курдасов А.

Провадження було порушено за ч.4 ст.358 КК України (використання завідомо підробленого документа) за заявою іншого депутата – Еріка Григоряна, який є головою комісії по управлінню комунальною власністю і виступає проти приватизації комунального майна за заниженою вартістю.

Як повідомляли раніше у Южноукраїнському відділі поліції, провадження було порушене ще в грудні 2016 року та досудове розслідування розпочате та триває до цього часу.

Проте як вбачається з відповіді Первомайської місцевої прокуратури кримінальне провадження було закрите постановою слідчого ще в березні 2017 року. Про що навіть не було повідомлено заявнику, щоб він мав можливість оскаржити поставно у слідчого до суду. 

Лише після звернення Григоряна до обласної прокуратури постанова була скасована та на сьогоднішній день дійсно триває досудове розслідування, яке до цього часу навіть не проводилося.

При цьому прокуратурою слідчому було надано письмові вказівки, які він повинен виконати під час проведення досудового розслідування.

Впевнені, що за результатами розслідування справа буде передана до суду, а не закрита як в перший раз, що припинить нарешті так звану «малу приватизацію» комунальних приміщень їх орендаторами, коли громада втрачає своє майно, отримуючи за нього копійки.

 

Читайте также: Следствие начато – ответ полиции депутату Григоряну

«За «Жемчужину» - медяки!!!» - Южноукраинский депутат Григорян выступил против «дешёвой приватизации»

«Приватизация» коммунальной собственности «по-южноукраински»

Приватизация с минимальным выкупом по-курдасовски

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты