Политика | Южноукраинск, 12 Июля, 2019

Депутат Григорян вимагає ремонту доріг у дворах

Свежие новости: Депутат Григорян вимагає ремонту доріг у дворах

Під час зустрічі депутата Южноукраїнської міської ради Еріка Григоряна з жителями багаповерхівок останні поскаржилися йому на  незадовільний стан внутрішньо дворових доріг. Пошкоджений асфальт, а в деяких місцях і його відсутність, ями створюють перешкоди не лише мешканцям будинків, які змушені їх оминати, а й ускладнюють проїзд для спеціалізованого транспорту – карет швидкої допомоги, пожежних машин. Вони замість того, щоб швидко прибути на виклик, шукають  як об’їхати такі місця, або взагалі відмовляються заїжджати  до двору. Особливо нарікають на поганий стан покриття молоді матусі, яким доводиться прокладати цілі «маршрути» для дитячих візочків, а малюки, що вже самостійно бігають, падають та травмуються.

З цього приводу Ерік Григорян подав на ім'я міського голови депутатське звернення щодо виділення коштів з бюджету на ремонт внутрішніх доріг у дворах багатоповерхових будинків по проспекту Незалежності,31 та на бульварі Дружби народів,52.

Депутат буде і  надалі контролювати виконання його вимоги, та щоб його звернення не лягло у «довгу шухляду».

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости