Политика | Николаев, 4 Августа, 2022

Датський міністр назвав три речі, якими займеться його країна у Миколаєві в першу чергу

Свежие новости: Датський міністр назвав три речі, якими займеться його країна у Миколаєві в першу чергу

Данія допоможе Миколаєву до зими відновити постачання чистої води, а також потурбується, щоб у місті працювало опалення, а містянам, які втратили вікна, їх відновили.

Про це TV 2 Nyheder розповів міністр розвитку Данії Флеммінг Мьоллер Мортенсен.

Він підкреслив, що підтримує зв'язок с мером Олександром Сєнкевичем, щоб консультуватися щодо майбутнього відновлення Миколаєва.

— Це історично велике і складне завдання, яке ми маємо вирішити. І ми маємо допомагати, тому що ми маємо там особливо велику відповідальність, — підкреслив представник Данії.

Міністр додав, що на даний момент погоджена сума на 100 мільйонів крон для допомоги Миколаєву, але вона буде ще зростати.

Компанія Green Power Denmark також є частиною партнерського проекту по відбудові міста.

— Коли бачиш світлини з Миколаєва, то чітко розумієш, що попереду – величезне завдання. Там ми в Green Power Denmark повинні використати свої знання про те, як спроектувати та побудувати енергетичну систему, яка, сподіваюся, буде ще кращою, ніж вона була до війним, — акцентував її виконавчий директор Крістіан Йенсен.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости