Политика | 26 Августа, 2023

Danone оголосив про виведення з українського ринку бренду «Простоквашино»

Свежие новости: Danone оголосив про виведення з українського ринку бренду «Простоквашино»

Французький виробник продуктів харчування та напоїв Danone оголосив про виведення з українського ринку бренду "Простоквашино".

Замість "Простоквашино" на ринок запроваджено новий бренд із виробництва традиційних молочних продуктів - "Просто Наше".

"Цей бренд приходить на зміну бренду "Простоквашино", історичний час якого вичерпався з приходом фундаментальних культурних та ціннісних змін в українському суспільстві. (...) Запуск нового українського бренду – ще один символічний крок до зміцнення самобутності та автентичності українського виробництва", - вказано у повідомленні.

Робота над цим проектом тривала близько року, тому команда підприємства "неймовірно рада готовності перевернути сторінку в історії бренду "Простоквашино".

Лінійка бренду буде представлена ​​в категоріях молока, кефіру, ряжанки, сметани та сиру. Усю продукцію виготовлятимуть на заводі Danone у Кременчуці (Полтавська обл.) із фермерського молока, яке поставляють на завод найближчі ферми. На виробництві впроваджено стандарти GMP та НАССР, які гарантують виробництво якісної та безпечної продукції.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости