Политика | Николаев, 24 Января, 2023

Данія передала Миколаєву 11 тонн обладнання для налагодження водопостачання й опалення

Свежие новости: Данія передала Миколаєву 11 тонн обладнання для налагодження водопостачання й опалення

Для налагодження водопостачання й опалення в Миколаєві в Україну доставлено 11 тонн обладнання від Данії.

Про це йдеться у повідомленні посольства Данії в Україні.

Відповідно до нього, обладнання включає насоси, вентилі, комплектуючі та електроди виділили данські постачальники, такі як Grundfos, Broen, Hydro-X, а також низка водопостачальних компаній. Завдяки допомозі від Данського агентства з надзвичайних ситуацій, обладнання прибуло в Україну, інформує посольство.

— Ми повинні стояти пліч-о-пліч з цивільним населенням України, яке стало мішенню грубих путінських атак. Тому я вдячний тим данським компаніям та комунальним підприємствам, які віддали своє обладнання у стислий термін і таким чином сприяли збереженню людських життів в Україні, — заявив міністр клімату, енергетики та комунального господарства Ларс Огор.

Як повідомлялося, міністр у справах міжнародного розвитку Данії Ден Йоргенсен запевнив, що миколаївці мають надійного друга в обличчі його країни. Він відзначив, що руйнування міста, спричинені російськими обстрілами вразили його та команду.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости