Политика | Николаев, 24 Января, 2023

«Це самогубство», — Кім оцінив ймовірність спроби висадки російського десанту на територію Миколаївщини

Свежие новости: «Це самогубство», — Кім оцінив ймовірність спроби висадки російського десанту на територію Миколаївщини

Голова Миколаївської військової адміністрації Віталій Кім оцінив можливість висадки десанту на територію Миколаєва або міста Очакова цією весною. 

Очільник Миколаївської ОВА вважає, що для російських солдатів буде самогубством, якщо вони спробують відтворити сценарій висадки російського десанту в Миколаївській області. 

— Дуже багато роботи, яка проводиться з військовими по обороні області та її рубежів – непублічна. Але скажу, що наразі нам легше вибудовувати оборону через набутий досвід, через досвід військових, які вже працюють з цими десантними спробами, адже ворог вже висаджував десант. Ми розраховуємо, що все буде відбито. І також на мою думку, на ворожу територію малими групами без важкої техніки висадиться – це важко і самогубство для них. Тому що, якщо ми їх важку зброю відбили по суходолу, то їм нічого не світить, якщо вони висадяться і їх там палками заб'ють місцеві жителі, коли вони будуть висаджуватись, – розповів він. 

Джерело

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости