Политика | 11 Мая, 2023

Данілов: Україну схиляють до переговорів на умовах РФ

Свежие новости: Данілов: Україну схиляють до переговорів на умовах РФ

За словами секретаря РНБО, лідери окремих країн наполягають, щоб Київ сів за стіл переговорів із РФ і здав національні інтереси.

Переговорний процес із Росією може розпочатися, якщо рішення ухвалить президент України Володимир Зеленський. Про це в ефірі телемарафону 11 травня сказав секретар Ради безпеки та оборони України Олексій Данилов.

За його словами, переговори можуть відбутися, але лише на умовах Києва і наголосив, що до переговорів із Росією Україну наполегливо схиляють представники деяких країн.

"Зараз просто йде таке нагнітання ситуації для того, щоб скоріше посадити нас за стіл переговорів на умовах Росії. Зараз запущено дуже велику кампанію з цього приводу. Дуже багато пропозицій з різних країн. Але майте на увазі, якщо президент прийме таке рішення, і ми будемо про щось розмовляти, це буде лише на умовах нашої країни. Ніхто національні інтереси здавати не збирається, хоч би як цього хотіли представники деяких країн", — сказав Данилов. 

 

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости