Экономика | Снигиревка, 6 Сентября, 2017

Дах хірургічного корпусу Снігурівської ЦРЛ відремонтують за кошти ДФРР

Свежие новости: Дах хірургічного корпусу Снігурівської ЦРЛ відремонтують за кошти ДФРР

У понеділок, 4 вересня, відбулося засідання оновленої регіональної комісії з оцінки та продовження проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що пропонуються до фінансування за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Миколаївській області.

Членами комісії прийнято рішення про розподілення вільного залишку коштів (9,4 млн грн) між проектами регіонального розвитку, що брали участь у конкурсному відборі на 2017-й рік з урахуванням рейтингової оцінки та відповідності умовам конкурсу. А саме:

Реконструкція покрівлі хірургічного корпусу Снігурівської ЦРЛ;

Будівництво насосної станції ІІІ підйому з резервуарами запасу води у м. Первомайськ;

Реконструкція мережі водопостачання с. Лепетиха Березнегуватського району. Члени комісії підтримали відповідний розподіл коштів.

Також члени комісії одноголосно ухвалили рішення про проведення у дводенний термін оцінки 4 проектів, які відповідають усім вимогам конкурсного відбору, за напрямом енергоефективність державних та комунальних медичних закладів. Олександр Кушнір зазначив, що це необхідно задля ефективного використання коштів ДФРР та початку фінансування енергоефективних заходів у закладах охорони здоров’я.

Заступник голови облдержадміністрації Олександр Кушнір наголосив на важливості кожного з проектів для розвитку регіону, зазначивши, що впровадження заходів енергоефективності у лікарнях є одним з ключових завдань на шляху до надання якісних послуг населенню Миколаївщини.

 

Источник: snigyrivka

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты