Экономика | 12 Мая, 2018

Україна отримає $125 млн на відновлення Донбасу

Свежие новости: Україна отримає $125 млн на відновлення Донбасу Україна отримає $125 млн на відновлення Донбасу

Агентство США з міжнародного розвитку USAID надасть Україні додаткові 125 мільонів доларів  технічної допомоги "для Донбасу та навколишніх територій, які зазнали на собі вплив російської агресії". 

" 15 травня 2018 року відбудеться cпільна прес-конференція заступника адміністратора і керівника Бюро Агенції США з міжнародного розвитку (USAID) у справах країн Європи та Євразії Брока Бірмана, спеціального представника Держдепартаменту США з питань України Курта Волкера і Посла США в Україні Марі Йованович, де буде оголошено про надання додаткової допомоги в розмірі 125 млн. доларів США для Донбасу і тих навколишніх територій, які відчули на собі вплив російської агресії. Цю додаткову технічну допомогу буде спрямовано на подальшу стабілізацію та згуртування українських громад у регіоні, підвищення стійкості місцевої економіки і прискорення її розвитку.

Пан Бірман зробить це оголошення під час урочистої церемонії відкриття Центру коворкінгу та економічних інновацій «Топ Плейс» у Слов'янську (вул. Торська, 67, Монополія Крона, 3-й поверх), яка почнеться о 15:00. USAID надало підтримку місцевій громадській організації Платформа "Змісто" у створенні та облаштуванні Центру ", - говориться у повідомленні організації. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости