Политика | 21 Сентября, 2022

Це буде кінцем РФ, - Данилов про ядерний шантаж Путіна

Свежие новости: Це буде кінцем РФ, - Данилов про ядерний шантаж Путіна

Будь-який крок Росії у бік застосування ядерної зброї означатиме кінець для неї.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олексій Данилов в ефірі всеукраїнського телемарафону новин.

 

"Є чітке розуміння, що якщо не дай Боже він (глава Кремля Володимир Путін - ред.) наблизиться хоча б на крок до застосування ядерної зброї, то кінець Російської Федерації настане в дуже короткий проміжок часу. Якщо він тільки зважиться це зробити, відповідь цивілізованого" світу буде миттєвим. Цивілізований світ його про це попередив", - наголосив представник РНБО.

Він також зазначив, що цей черговий ядерний шантаж Путіна свідчить лише про те, що РФ перебуває у вкрай складному становищі щодо війни з Україною.

"Ще раз наголошую на тому блефі, який він (Путін - ред.) намагається просувати, свідчить про те, що вони перебувають у вкрай складному стані, в який самі себе загнали", - вважає Данилов.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты