Общество | 9 Сентября, 2019

​Британка вийшла заміж за дерево і хоче змінити своє прізвище

Свежие новости: ​Британка вийшла заміж за дерево і хоче змінити своє прізвище

34-річна британка уклала шлюб із деревом та хоче змінити навіть своє прізвище, щоб таким чином привернути увагу до акції проти будівництва дороги у місцевості.

Згідно з повідомленням, Кейт Каннінгем взяла участь у шлюбній церемонії із найстаршим деревом в парку Rimrose Valley у Лізерленді, Велика Британія. 

У такий спосіб вона вирішила підвищити обізнаність людей щодо кампанії проти будівництва об'їзної дороги. 

Кейт розповіла журналістам, що в неї був навіть дівич-вечір напередодні церемонії. А на саме весілля жінка одягнула символічний одяг оливкового кольору.

Як зазначає сама активістка, її рідні загалом підтримали такий крок. Батько Кейт допомагав організувати церемонію, а хлопець навіть зробив реквізит.  Трохи збентеженим таким кроком своєї мами був старший син жінки, але згодом він все зрозумів та взяв участь у дійстві. 

Місцеві мешканці також долучилися до незвичної шлюбної церемонії. Вони також проводять агітацію, щоб заблокувати новий тримильний об'їзд через долину Римроуз, що повинен зменшити затори у порту міста Ліверпуль.

"Я хочу, щоб люди брали участь у кампанії та ставили питання про знищення наших зелених просторів. Є багато місцевих людей, які навіть не знають про те, що відбувається. Плани зруйнувати бульдозерами це прекрасне місце для ще однієї  дороги не мають сенсу, і є нападом на наше здоров'я. У нашому регіоні вже занадто багато забруднення, і ми відчайдушно потребуємо рішення, яке вирішить це питання, а не зробить ще гірше", - заявила Кейт Каннінгем.

Джерело: zik.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты