Общество | Вознесенск, 7 Августа, 2019

Біля стадіону Зеленого Гаю діти граються в закинутому недобудованому багатоповерховому будинку

Свежие новости: Біля стадіону Зеленого Гаю діти граються в закинутому недобудованому багатоповерховому будинку

По вулиці Ньютона біля стадіону Зеленого Гаю знаходиться незавершений об’єкт будівництва - п’ятиповерхова будівля, де полюбляють гратися діти. Звичайно ж, занедбане приміщення будинку є небезпечним для дітей, які проводять тут своє дозвілля, про це знають як діти, так і їх батьки.

Громадське формування «Соколи» постійно проводить на місці профілактичні рейди з метою зменшення випадків несанкціонованого проникнення на покинутий об’єкт. Виконавчий комітет Вознесенської міської ради неодноразово повідомляв Вознесенський відділ ГУ Нацполіції в Миколаївській області про випадки небезпечних ігор в цьому будинку. Разом з тим, діти продовжують гратися за цією адресою.

Виконавчий комітет Вознесенської міської ради вкотре звертає увагу батьків на цю ситуацію та просить потурбуватися про безпеку своїх дітей: системно проводити бесіди зі своїми дітьми та забороняти їхнє перебування на зазначеній території.

Шановні батьки! Усвідомте високий рівень небезпеки та не допускайте проникнення вашими дітьми на територію недобудови, адже це може призвести не лише до втрати здоров’я, а і до трагічних наслідків.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости