Общество | Николаев, 7 Августа, 2019

Сквер Матері: чи буде він у Миколаєві?

Свежие новости: Сквер Матері: чи буде він у Миколаєві?

Парків і скверів багато не буває. І ще один не тільки не буде зайвим, а і обов’язково стане прикрасою Миколаєва. Сьогодні у Заводському районі міста відбулася виїзна нарада, під час якої йшлося про можливий сквер Матері. В ній взяли участь міський голова Олександр Сєнкевич, голова адміністрації Заводського району Віктор Дмитрук, депутати міськради Сергій Карцев, Федір Панченко і Сергій Шульгач, начальник управління з питань культури і охорони культурної спадщини Юрій Любаров, директор Агенції розвитку Миколаєва Віталій Воронов, представники проектної організації, інші. Місцем розташування скверу може стати зелена зона поблизу спортивного комплексу «Надія». Проект вже готовий, наразі він проходить експертизу. Але небайдужі містяни виступили з ініціативою внести до нього зміни і запропонували встановити в цьому зеленому куточку скульптуру Матері з дитиною. Відповідно виникла і назва – Сквер Матері. Скульптор Віктор Макушин вже запропонував своє бачення цього арт-об’єкту. Олександр Сєнкевич зазначив, що рішення має бути колегіальним:

Вам приймати рішення, якою буде ця зелена зона. Зрозуміло, що тут чимало роботи і протягом цього року вони не будуть завершені. Але поява скульптури може значно змінити ландшафт майбутнього скверу. Втім те, що його необхідно робити, сумнівів не викликає.

Зараз питання на обговоренні. Всі його учасники мають запропонувати свої варіанти розвитку цієї зеленої зони.

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты