Экономика | Николаев, 29 Июля, 2023

Бензин дорожчатиме на 2 грн щотижня

Свежие новости: Бензин дорожчатиме на 2 грн щотижня

Щотижня протягом наступного місяця вартість бензину зростатиме до двох гривень.

Такий прогноз  повідомив  засновник мережі АЗС "Прайм" Дмитро Леушкін.

В Україні ціни на пальне вже восени можуть піднятися до 60 гривень за літр. На це впливає поступове підвищення вартості нафтових цін у світі. За словами експерта, зростання цін на пальне відбуватиметься через скорочення видобутку сирої нафти Саудівською Аравією. Нині ціни на пальне почали підніматися у всьому світі.

90 доларів бочка нафти на світовому ринку дорівнює 60 гривень літр бензину на АЗС в Україні. Протягом серпня нафта дорожчатиме до 90 доларів. Котирування дизеля йде як нитка за голкою. тижня. Тобто, у середині вересня все відбудеться ”, – наголосив Дмитро Леушкін.

Він також додав, що це ще більш оптимістичний сценарій. Швидше за все, вартість пального до кінця літа щотижня зростатимуть на 1-2 гривні.

" Ймовірність прогнозу - 90%. А ми якраз податки повернули, паливників силовики кошмарити почали. Просто джек-пот, панове ", - додав власник мережі АЗС.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости