Криминал | 21 Февраля, 2024

Бабуся чинила домашнє насильство над дітьми

Свежие новости: Бабуся чинила домашнє насильство над дітьми

До Кременецького районного відділу поліції надійшло повідомлення зі служби у справах дітей міської ради про факт домашнього насильства, злісного невиконання батьківських обов'язків та жорстокого поводження з малолітніми дітьми.

За словами поліцейських, подія відбувалася ще у вересні 2022 року, а відеозапис на мобільний телефон зробила інша малолітня онука. Мешканка села Горинка, 1966 року народження, жорстоко поводилася зі своїми онуками, яких у родині четверо. Діти віком від року до десяти.

Потерпілий хлопчик підтвердив побиття бабусею, каже, жінка неодноразово чинить насильство щодо нього. Того дня вона жорстоко поводилася з ним через те, що він не хотів дотримуватися її вказівок і допомагати в господарстві.

За фактом жорстокого поводження з онуком слідчі розпочали кримінальне провадження

Відомості за цим фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 127 Кримінального кодексу – тортури.

Нині діти вилучено з сім'ї та поміщено до центру соціальної реабілітації.

"Мати дітей, яка виховує їх одна, ще має можливість повернути їх, якщо подбає про їхню безпеку", - зазначають у поліції.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты