Политика | Николаев, 27 Декабря, 2022

Андрій Вадатурський заявив, що у справі про загибель його батьків є прогрес

Свежие новости: Андрій Вадатурський заявив, що у справі про загибель його батьків є прогрес

Розслідування у справі загибелі внаслідок ворожого обстрілу в Миколаєві українського бізнесмена Олексія Вадатурського ще не завершено, але вже є прогрес.

– Просування є, розслідування ще не завершено, я вже бачив попередні результати. Є також і розслідування СБУ. Моя ідея – залучити фахівців, які мають доступ до сучасних технологій, щоб об'єднати дані та знати правду. Я думаю, ми на завершальній стадії, – наголосив він.

Вадатурський уточнив, що йдеться про супутникові дані.

– Багато цікавого можна отримати через технології. Я навіть не очікував, наскільки багато. Думаю, росіяни, котрі це робили, про це навіть не думали, – додав Андрій Вадатурський.

Він також підкреслив, що розслідуватимуться всі інші злочини, пов'язані з компанією «Нібулон», яку він очолив після загибелі батька.

- Злочинці мають бути покарані. Ті, хто вбивав наших співробітників, мають відповісти за свої злочини. Це справа честі, – наголосив гендиректор компанії.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости