Политика | Новый Буг, 12 Февраля, 2018

Андрій Вадатурський продовжує допомагати школам на 130-му окрузі

Свежие новости: Андрій Вадатурський продовжує допомагати школам на 130-му окрузі

У цьому році три школи Новобузького району отримали smart-телевізори для інноваційного навчання.

Про це народний депутат написав на своїй сторінці в Facebook.

Новодмитрівська ЗОШ буде його використовувати на заняттях для першокласників: показуватимуть фрагменти уроків та мультфільми для фізхвилинок. Новоюр'ївська школа користуватиметься smart-телевізором у проведенні позакласних заходів та концертів, а Червонобаштанська ЗОШ вже застосовує його на уроках мови, літератури, історії та ін.

Нещодавно на новому телевізорі показували документальний фільм до Дня пам'яті Героїв Крут. Вчителі навчального закладу кажуть, що про таке обладнання вони давно мріяли. І тепер заняття в школі проходять на сучасному рівні. LED телевізор має вихід до інтернету, а мережа Wi-Fi, що працює в Червонобаштанській школі, дозволяє швидко демонструвати презентації та відеоматеріали, щоб покращити засвоєння учнями знань.

Нагадую, що школи Казанківського району одні з перших отримали телевізійне обладнання в рамках пілотного проекту застосування в навчанні smart-телевізорів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости