Политика | Николаев, 22 Января, 2019

Алексей Савченко: Мы делаем все, чтобы дети получали современное, качественное образование

Свежие новости: Алексей Савченко: Мы делаем все, чтобы дети получали современное, качественное образование

 

У рамках участі у Всеукраїнському експерименті «Електронний підручник для загальної середньої освіти (е-bоок fог seсоndагу еduсаtіоn (ЕВSЕ)» 21 січня директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олена Удовиченко вручила сучасне комп’ютерне обладнання Миколаївській гімназії №41.

«Забезпечення дітям доступу до сучасної, якісної освіти, яка у перспективі дозволить Україні на рівних увійти до європейського освітнього простору – один із ключових пріоритетів нашої роботи. На цьому неодноразово наголошує Президент України Петро Порошенко і вже, дійсно, дуже багато зроблено по цьому напрямку в рамках реформи НУШ, Року освіти і інклюзивного навчання», - зазначає голова обласної державної адміністрації Олексій Савченко.

«Всі ми розуміємо, що сучасний світ щодня змінюється, наука і техніка не стоять на місці, а тому рівень навчання дітей має їм повністю відповідати. Діти  мають отримувати якісний навчальний контент й повсюдний доступ до нього. А наше завдання – створити їм гідні умови навчання і ми робимо все для цього», - додає він при цьому.

Відтак, в експериментальних класах гімназії для повноцінного тестування е-підручників буде створене цифрове освітнє середовище, яке включатиме планшети для учнів, комп’ютер для вчителя, роутер Wi-Fi тощо. Використання електронних підручників зробить освітній процес гнучким і дозволить вчителю застосовувати інноваційні форми, технології навчання та підходи Нової української школи.

Зазначимо, що саме у 2018 році, який був проголошений Роком освіти та інклюзивного навчання, за ініціативи голови облдержадміністрації Олексія Савченка та за підтримки обласної ради,  в області впроваджено унікальний проект – програму «Електронний підручник», на яку минулого року було передбачено 6 млн грн, а у 2019-му – 11 млн грн  з обласного бюджету.

Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты