Криминал | 24 Сентября, 2023

71-річну жінку підозрюють в організації замовного вбивства

Свежие новости: 71-річну жінку підозрюють в організації замовного вбивства

 
 

У вбивстві на замовлення підозрюється 71-річна мешканка Лохвицької тергромади Миргородського району. Правоохоронці з'ясували, що жінка заплатила 1500 доларів за розправу над співмешканцем дочки. Фігурантку затримали після оплати замовлення. Один із можливих мотивів злочину, що розглядається слідчими, – тривалий конфлікт між «родичами».

Про це повідомив начальник поліції Полтавщини Євген Рогачов.

Дізнавшись про планування злочину, правоохоронці швидко вжили заходів щодо захисту чоловіка та припинення кримінального правопорушення.

Фігурантку затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй уже повідомили про підозру у замаху на умисне вбивство. Вирішується питання про обрання підозрюваного запобіжного заходу – тримання під вартою.

У кримінальному провадженні триває комплекс необхідних слідчих дій. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты