Криминал | Николаев, 6 Июля, 2023

4300 доларів за ухилення від військової служби: у Миколаєві затримали корупціонера

Свежие новости: 4300 доларів за ухилення від військової служби: у Миколаєві затримали корупціонера

У Миколаєві правоохоронці повідомили про підозру військовослужбовцю однієї з військових частин ЗС України за фактом надання неправомірної вигоди посадовцю, який займає відповідальне становище (ч. 3 ст. 369 КК України).

Про це повідомляє пресслужба спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону.

Молодший лейтенант запропонував оперуповноваженому Департаменту військової контррозвідки СБ України надати неправомірну вигоду за вплив на начальника Заводського РТЦК та СП м. Миколаєва щодо зняття з обліку військовозобов'язаних свого знайомого шляхом підготовки відповідних військових та медичних документів.

22 липня під час передачі 4300 доларів неправомірної вигоди, що відбувалася під контролем правоохоронців, військовослужбовця затримали у порядку ст. 208 КПК України. Наразі йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у сумі 214 тисяч гривень.

«Досудове розслідування кримінального провадження здійснюють слідчі Першого слідчого відділу (з дислокацією у м. Миколаєві) ТУ ДБР, розташованого у м. Миколаєві, при оперативному супроводі співробітників Представництва внутрішньої безпеки в Миколаївській області (з дислокацією у м. Миколаєві) управління ГУ внутрішньої безпеки СБ України», - йдеться у повідомленні.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости