Политика | Южноукраинск, 19 Февраля, 2020

33-річчя Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил організації ветеранів України

Свежие новости: 33-річчя Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил організації ветеранів України

18 лютого в залі засідань департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради відбулась зустріч членів Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил Організації ветеранів України з нагоди 33-ї річниці з дня заснування організації.

Зі словами привітання, квітами, вдячністю за плідну співпрацю та побажаннями завжди залишатися в ритмі міста виступив міський голова Віктор Пароконний. Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради також привітав голову організації В’ячеслава Громенко та інших членів організації подарунком та словами вдячності за постійну підтримку ветеранів та пенсіонерів міста Южноукраїнська.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Під час заходу звучали виступи активістів організації, було відзначено подарунками найактивніших членів організації та переглянуто декілька відеороликів про плідну працю організації на благо громади міста.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости