Политика | Николаев, 28 Июня, 2023

У «Миколаївелектротрансі» прокоментували слідчі дії на КП: «Готові прозоро та відкрито відстоювати свою законну позицію»

Свежие новости: У «Миколаївелектротрансі» прокоментували слідчі дії на КП: «Готові прозоро та відкрито відстоювати свою законну позицію»

У вівторок, 27 червня, на комунальному підприємстві «Миколаївелектротранс» провели обшуки співробітники СБУ спільно з Бюро економічної безпеки.

На КП повідомили, що правоохоронці працювали  за результатами раніше проведеного аудиту. Зазначається, що їм передано документацію, яка пов'язана з укладанням та виконанням договору на встановлення зупинок-укриттів у Миколаєві.

— Закупівлю зупинок-укриттів вже перевіряли працівники Південного офісу Держаудитслужби у Миколаївській області. У своєму акті вони не знайшли порушень процедури проведення закупівлі й виконання договору з боку комунального підприємства «Миколаївелектротранс». Проте, «виписали» непідтверджених взаєморазрахунків між постачальником і їх контрагентами на суму понад 5 мільйонів гривень саме на комунальне підприємство.  За такі висновки нами подано позовну заяву до Миколаївського адміністративного суду, перше засідання з розгляду цього питання відбудеться 17 липня. Те, що відбулося сьогодні, це продовження цієї історії. Але ми готові прозоро та відкрито відстоювати свою законну позицію, не зважаючи на всі обставини, — йдеться у повідомленні.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты