Криминал | Николаев, 4 Апреля, 2024

Миколаївець на суді заявив, що вбив знайому через «голос в голові»

Свежие новости: Миколаївець на суді заявив, що вбив знайому через «голос в голові»

В Миколаєві Центральний районний суд завершив розгляд справи 68-річного чоловіка. Його обвинувачують у вбивстві 45-річної жінки, за що йому загрожує до 12 років тюрми.

Про це повідомили в Центральному районному суді.

Наприкінці серпня 2023 року обвинувачений, використовуючи дерев’яні ніжки від стільця та кувалду, вбив свою 45-річну знайому, яку запідозрив у крадіжці його грошей.

“На суді він не заперечував проти обставин, викладених в обвинувальному акті. За його словами, вбити жінку йому сказав чоловічий «голос в голові». Окрім цього, обвинувачений висловив бажання працювати в місцях несвободи, щоб компенсувати потерпілій (ймовірно родичці вбитої - ПН) завдану матеріальну та моральну шкоду”, - повідомили в суді.

Прокурор зазначила, що за висновком судово-психіатричної експертизи підсудний не страждає на психічні захворювання. Прокурор просить суд призначити покарання у виді 12 років позбавлення волі. Адвокат просила призначити меншу міру покарання.

Наразі суд видалився до нарадчої кімнати для постановлення вироку. Вирок винесе колегія суддів у складі Олесі Демінської, Тетяни Фортуни, під головуванням Івана Дірка.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты