Происшествия | Николаев, 23 Сентября, 2022

Звільнений миколаївський захисник «Азовсталі» розповів про російський полон: «Якщо ад існує, то я побував в ньому двічі»

Свежие новости: Звільнений миколаївський захисник «Азовсталі» розповів про російський полон: «Якщо ад існує, то я побував в ньому двічі»

Миколаївський морпіх Артем Дибленко, якого кілька днів тому звільнили з російського полону, розповів про катування, які йому та його побратимам довелося пережити.

Він опублікував допис на своїй сторінці у Facebook.

— Я повернувся. Якщо ад існує, то я побував в ньому двічі. Спочатку Маріполь та «Азовсталь», які російські п*дараси буквально рівняли будинок за будинком, будівля за будівлею. Потім російське СІЗО, де російські п*дараси намагалися вже «зруйнувати» мене та сотні моїх побратимів, — написав Артем Дибленко.

Він розповів, що у російському полоні захисників Маріуполя постійно піддавали побиттям, били також і струмом, морили голодом.

—  Били чим тільки можна – руками, ногами, палками, – били струмом, морили голодом. Чотири місяці, день в день. Я не буду розказувати в деталях, як проходив мій день. Повірте, це був ад. Але я вистояв. Мої побратими вистояли. Хоча когось вже нема в живих… — додав він.

Артем Дибленко розповів, що планує повернутися у стрій і далі захищати українську землю. Для цього йому потрібна амуніція, адже свою він спалив ще у Маріуполі, щоб вона не дісталася російським загарбникам.

— Ви запитуєте мене, чим мені допомогти. Нижче публікую картки. Допомогу можете надсилати туди. Я залишив в «Азовсталі» всю свою амуніцію, з якою пройшов Донецький аеропорт. Ну як залишив, спалив, щоб п*дарам не дісталась. Ну і щоб скоріше повернутися в стрій. Війна ж завтра не закінчиться, та ще й на росії нових «вояк» мобілізують, — додав він.

Реквізити для допомоги: Приватбанк — 4731 2196 0039 7024, Монобанк — 5375 4141 1309 2430.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты