Происшествия | Николаев, 27 Сентября, 2022

Мер Сенкевич розповів про наслідки нічного удару окупантів по Миколаєву

Свежие новости: Мер Сенкевич розповів про наслідки нічного удару окупантів по Миколаєву

Миколаївський міський голова Олександр Сенкевич розповів про наслідки ракетного обстрілу центру міста вночі.

Про це він написав у себе в Telegram-каналі.

Він зазначив, що на даний момент зафіксували різні пошкодження 8 багатоповерхових будинків - у багатьох вибиті вікна, двері, де-не-де обвалився дах. Також частково зруйнували 30 комерційних приміщень, серед яких магазини, кав'ярні та аптеки.

«Вранці комунальники розчистили проїжджу частину та пішохідну зону від уламків, скла та гілок. Бригада КП «ЕЛУ автодоріг» засипала лійку від ракети посеред дороги, щоб відновити рух транспорту. За кілька днів на цій ділянці покладуть асфальт», - сказав Сенкевич.

Будівельні бригади також встигли перекрити вікна у чотирьох будинках. Крім цього, є руйнування у парку «Серце міста». Зокрема, пошкоджено водопровід.

«Там зранку було два пориви мережі – один від влучення ракети, другий від вибухової хвилі. На одній із ділянок комунальники замінили частину пошкодженої труби, на іншій – встигли зробити усі підготовчі роботи. Саму ж трубу завдовжки близько 8 метрів обіцяють замінити завтра. Після цього одразу відновлять водопостачання», - додав мер.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты