Общество | Вознесенск, 25 Ноября, 2017

Звернення міського голови Віталія Лукова до Дня пам'яті жертв голодоморів

Свежие новости: Звернення міського голови Віталія Лукова до Дня пам'яті жертв голодоморів

Дорогі вознесенці!

25 листопада – День пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій, день глибокої скорботи і туги за мільйонами обірваних життів наших співвітчизників. В останню суботу листопада вся Україна у жалобі схиляє голову перед нашими земляками – жертвами Голодоморів 1921-23, 1932-33 та 1946-47 років.

Скорботний День пам'яті щорічно об’єднує український народ навколо вшанування пам’яті про загиблих від голоду. Цей день – спільний біль, обов’язокберегти та пам’ятати про загиблих у ті голодні часи.

Голодомор – сумна і страшна сторінка української історії. Вшануймо пам’ять мільйонів синів і доньок України, мільйонів невинних людей - наших земляків, які були винищеними без смутку і жалю.Хай же пам'ять про всіх невинно убієнних згуртує нас, живих, додасть нам сил та волі, мудрості й наснаги для зміцнення та подальшої розбудови квітучої держави, розвитку демократії, вільного життя кожної людини.

Прошу всіх вознесенців, 25 листопада о 10.00, прийти до Храму Святої княгині Ольги на мітинг «Голодний рік, мов чорна птиця над краєм змореним літав», а з настанням темряви засвітити свічку пам‘яті на підвіконні власної оселі та у своїй душі, свічку скорботи за мільйонами загублених життів.

Міський голова Віталій Луков

 

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости