Культура | Вознесенск, 5 Мая, 2017

Зустріч Віталія Лукова з студентами Університету ІІІ віку

Свежие новости: Зустріч Віталія Лукова з студентами Університету ІІІ віку

5 травня міський голова Віталій Луков зустрівся з студентами Університету  ІІІ віку та ветеранами, які зібралися в КУ «Територіальний центр соціального обслуговування м.Вознесенська» на урочистий захід з нагоди Дня Перемоги.

Він привітав усіх з 72- ю річницею Перемоги у Другій світовій війни, поспілкувався з ветеранами та запевнив їх, що подвиг солдатів тієї страшної війни  не забутий і  9 травня як День  Великої Перемоги над нацизмом буде відзначатись завжди і на міському, і на всеукраїнському рівнях. Міський голова запросив ветеранів та усіх учасників святкового зібрання 8 травня на  мітинг до Дня пам’яті та примирення в парк 1-го Травня та на святкові заходи до Дня Перемоги, що відбудуться 9 травня в парку Січової  Слави. Також  Віталій Луков пообіцяв студентам Університету  ІІІ віку невдовзі ще раз зустрітися, обговорити проблемні питання життєдіяльності міста та відповісти на всі запитання.

Після урочистої частини відбувся святковий концерт, який підготували хор ветеранів «Надія», Козацький хор та студенти університету.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты