Культура | Николаев, 2 Декабря, 2019

Миколаївців запрошують на творчу зустріч з українською поетесою Галиною Запорожченко

Свежие новости: Миколаївців запрошують на творчу зустріч з українською поетесою Галиною Запорожченко

6 грудня о 15:00 запрошуємо вас до Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького на творчу зустріч з українською поетесою Галиною Запорожченко.

Пані Галина – освітянка, філологиня і краєзнавиця, членкиня Миколаївської обласної організації Національної спілки  письменників України. Її доробок налічує кількасот віршів. Друкуючи свої твори у багатьох поетичних збірниках та антологіях, у 2017 році поетеса випустила свою першу книжку «Крізь роки-літа». Презентація цього видання в лютому 2018 року розпочала знайомство миколаївців з творчістю пані Галини. Неабиякий успіх мала її ліро-епічна поема «Мазепа» (2018), що здобула перемогу в ХІІІ обласному конкурсі «Краща Миколаївська книга» у номінації «Краща поетична збірка» і принесла авторці нагороди всеукраїнського рівня: «Медаль Гетьмана Івана Мазепи» і медаль «За Доброчинність».   

Під час творчої зустрічі відбудеться презентація двох поетичних збірок Галини Запорожченко «Хай святиться надія!» та «СонЦе». Обидві були надруковані у видавництві «Іліон». До книжок увійшли твори історичної тематики, філософські поетичні роздуми, вірші про природу й кохання. Вони адресовані якнайширшому колу читачів, усім, хто любить і цінує поетичне слово, у кого за долю України болить душа.

На вас чекає щире спілкування у затишному колі, читання поезій у виконанні авторки та її друзів, а також ніжні пісні, написані на слова пані Галини. 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости