Криминал | Вознесенск, 23 Ноября, 2019

Зупиніть розповсюдження наркотиків. Повідомте про злочин!

Свежие новости: Зупиніть  розповсюдження наркотиків. Повідомте про злочин!

Проблема розповсюдження наркоманії дуже гостро стоїть в теперішньому суспільстві. Особливо на Півдні України, де вирощування наркотичних рослин стало майже нормою,  а постійні рейди поліції  рідко проходять без їх вилучення. Та покарання не лякає наркодилерів та тих, хто займається вирощуванням нарковмісних рослин, так як приносить чималі прибутки. Вони мають гроші з того, що гублять чуже здоров’я і життя. Досить часто, заради інтересу, наркотики вживають діти та підлітки, що може згубити їх майбутнє.

Але допомогти в боротьбі з цим злочином проти майбутнього може кожен, кому щось відомо про тих, хто вирощую та поширює цю «дурь».

Не слід бути байдужим та мовчати. Повідомте про факти поширення наркотиків чи наркоточки або осіб, які займаються цим або вирощуванням нарковмісних речовин поліції або на електронну пошту нашого сайту «Маю право» - [email protected]  або в розділі «Контакти». 

Отримана інформація буде передана правоохоронним органам зі збереженням анонімності.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости