Политика | 7 Сентября, 2022

ЗСУ завадили росіянам налагодити переправу — знищили баржу в районі Голої Пристані

Свежие новости: ЗСУ завадили росіянам налагодити переправу — знищили баржу в районі Голої Пристані

На півдні Збройні сили України ліквідували ще 30 російських військових та знищили у Херсонській області баржу з бойовою технікою та особовим складом у районі Голої Пристані.

Про це повідомляє оперативне командування «Південь».

— Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано вогневе ураження районів зосередження живої сили, озброєння, військової техніки ворога та пунктів управління. При спробі ворога налагодити альтернативну переправу в районі Голої Пристані, знищено баржу з окупантами та бойовою технікою на борту. Вогневий контроль Каховського мосту не дозволяє ворогу провести ремонтні роботи, — ідеться в повідомленні.

Підтверджені втрати ворога складають 30 російських військових і дві бойові машини піхоти. На півдні сили протиповітряної оборони збили російський гелікоптер К-52, коли він намагався атакувати українські позиції.

Також українські військові у Бериславському районі Херсонщини знищили ворожий склад з боєприпасами.

За даними ОК «Південь», обстановка у південнобузькій операційній зоні залишається стабільно напруженою, але контролюється Силами оборони. Ворог намагається утримувати займані рубежі, водночас завдаючи ракетно-артилерійських та авіаційних ударів як по позиціях Сил оборони, так і по мирних населених пунктах.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты