Политика | 31 Августа, 2023

ЗСУ влучили у ціль за 700 кілометрів, - Зеленський

Свежие новости: ЗСУ влучили у ціль за 700 кілометрів, - Зеленський

 
 

Україна успішно застосувала далекобійну зброю на відстань 700 кілометрів.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський у  Telegram  за підсумками селекторної наради у четвер, 31 серпня.

"Мінстратегпром (доповів - ред.) - про власне виробництво. Успішне застосування нашої далекобійної зброї: ціль вражена за 700 кілометрів", - написав глава держави без будь-яких подробиць.

Також Зеленський заслухав доповідь головкому Валерія Залужного про ситуацію на полі бою - оборонні та наступальні дії. Він запевнив, що рух українських військ наперед не зупиняється.

Керівництво Міноборони доповіло про надходження зброї та боєприпасів. Зокрема про отримання великої партії броньованих евакуаційних машин.

За словами президента, зараз Мінінфраструктура готує наступні кроки в межах зернового коридору.

"Кабмін, наш Офіс працюють над підготовкою до зими: енергетична система, Пункти Незламності, бомбосховища. МВС відзвітувало про ліквідацію наслідків ворожих обстрілів, ситуацію безпеки перед стартом нового навчального року. І звичайно ж, звіти розвідок про військові та політичні кроки наших ворогів", – додав президент.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости