Политика | 22 Ноября, 2023

ЗСУ просунулися на лівому березі Херсонської області

Свежие новости: ЗСУ просунулися на лівому березі Херсонської області

Українські війська продовжили операції на лівому березі Херсонської області та, як повідомляється, просунулися. Також українські захисники продовжували наступальні дії на південь від Бахмута та проводили наступальні операції поблизу Авдіївки.

Про це повідомляє  Інститут вивчення війни (ISW) .

За повідомленнями інституту, українські війська продовжили операції на східному (лівому) березі Херсонської області та, як повідомляється, просунулися 21 листопада.

Російський військовий блогер стверджував, що українські війська атакували з боку Кринків та увійшли до лісової зони неподалік населеного пункту.

Російські джерела стверджували, що українські війська продовжують утримувати позиції у Кринках, біля Антонівського автомобільного мосту та невеликого залізничного мосту за шість кілометрів на схід від Антонівського мосту.

Відеозапис з геолокацією, опублікований 21 листопада, показує, що російські війська просунулися на північний схід від Кринка.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты