Политика | 5 Ноября, 2023

ЗСУ наступають на Бахмутському напрямку: просунулися біля Клещеївки, – ISW

Свежие новости: ЗСУ наступають на Бахмутському напрямку: просунулися біля Клещеївки, – ISW

4 листопада українські підрозділи продовжили наступальні дії у Мелітопольському та Бахмутському напрямках. Зокрема, ЗСУ вдалося просунутися вздовж лісової лінії на північ від Клещеївки (7 км на південний захід від Бахмута) та закріпитися у цьому районі.

Про це йдеться у свіжому звіті Інституту вивчення війни.

За даними аналітиків, 4 листопада російська армія продовжила наступальні операції в районі Авдіївки і досягла підтверджених успіхів. На геолокаційних кадрах, опублікованих 3 і 4 листопада, можна побачити, що війська РФ незначно просунулися у напрямку залізниці на південний схід від Степового (8 км на північний захід від Авдіївки), а також на захід від Красногорівки (9 км на північ) від Авдіївки).

Водночас, експерти зазначають, що станом на 4 листопада українські сили контратакували російські наступи на Авдіївському напрямку, зокрема біля залізниці на північ від Авдіївки.

“Російські армійці рили тунелі, щоб знищити українські позиції та завдати раптового удару на Авдіївському напрямку. У таких операціях було задіяно нерегулярне збройне формування "Дика дивізія", частково укомплектоване колишніми бойовиками ППК "Вагнер", які викопали 160-метровий тунель до українських позицій поблизу Авдіївки", - йдеться у матеріалі .

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости