Политика | 13 Июня, 2023

ЗСУ ліквідували російського генерал-майора, начальника штабу 35-ї загальновійськової армії

Свежие новости: ЗСУ ліквідували російського генерал-майора, начальника штабу 35-ї загальновійськової армії ЗСУ ліквідували російського генерал-майора, начальника штабу 35-ї загальновійськової армії

Збройні сили України ліквідували начальника штабу 35-ї загальновійськової армії генерал-майора Сергія Горячева.

Про це повідомив російський пропагандист Юрій Котьонок.

"Важкі бої весь вчорашній день (12 червня) точилися майже всією лінією бойового зіткнення угруповання "Восток", особливо на так званому Врем'євському виступі. Важка обстановка - у смузі оборони 60 і 37 мотострілецьких бригад", - написав пропагандист.

За його інформацією, Горячев загинув унаслідок ракетної атаки.

"На думку представників командування ОГВ (с), армія втратила сьогодні одного з найяскравіших і найефективніших воєначальників, який поєднував у собі високий професіоналізм з особистою мужністю", - додав Котьонок.

Горячев був вихідцем із ВДВ, командував російським контингентом в Придністров'ї, а також 27-ю окремою мотострілецькою бригадою, 201-ю військовою базою в Таджикистані та навчальним центром у Хабаровську.

За час повномасштабної війни в Україні Горячева підвищили від командира 5-ї окремої танкової бригади до заступника командувача 35-ї ЗА (зі здобуттям звання генерал-майора).

Варто зазначити, що це вже 8-й генерал-майор, ліквідований в Україні. Останній - Канамат Боташев, був вбитиий 22 травня минулого року.

Також в Україні буди ліквідовані два генерал-лейтенанти.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты