Политика | 29 Сентября, 2019

Зеленського просять оприлюднити стенограми телефонних розмов з Путіним

Свежие новости: Зеленського просять оприлюднити стенограми телефонних розмов з Путіним

На сайті президента розмістили дві петиції, в яких Володимира Зеленського закликають оприлюднити стенограми всіх телефонних розмов з президентом РФ Володимиром Путіним.

"Враховуючи дипломатичний скандал, який пов'язаний із телефонними розмовами з президентом США Трампом та зміст цих розмов, зокрема: "загравання" із Трампом, узгодження позицій щодо деяких кримінальних справ, критику лідерів ЄС та експосла США тощо, вимагаємо оприлюднення стенограм всіх телефонних розмов між президентом України Зеленським та президентом Росії Путіним", — йдеться у документі № 22/074726-еп, опублікованому на сайті глави держави.

На даний момен петицію підтримала 31 особа, збір підписів триватиме ще 91 день.

В іншому документі під № 22/074716-еп автор просить оприлюднити стенограму, аби прояснити умови звільнення українців з Росії 7 вересня.

"Народ України вимагає від Вас викласти стенограму Ваших переговорів з Путіним. Народ України вимагає від Вас повідомити ту ціну, що він заплатив або заплатить за звільнення українських громадян", — йдеться в тексті петиції.

Документ набрав 7 підписів, збір триватиме ще 91 день.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров вважає "параноєю" заяви про російський слід у скандалі навколо телефонної розмови президента США Дональда Трампа із українським колегою Володимиром Зеленським.

Джерело: gazeta.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты