Политика | 11 Июня, 2024

Зеленський заявив, що Україна потребує щонайменше семи систем Patriot

Свежие новости: Зеленський заявив, що Україна потребує щонайменше семи систем Patriot

Володимир Зеленський заявив, що рф скидає на українські міста й села до ста керованих авіаційних бомб щодня. І для того аби закрити основні міські агломерації Україні потрібні щонайменше сім систем Patriot.

Про це він заявив у Берліні під час виступу на міжнародній Конференції з питань відновлення України (Ukraine Recovery Conference 2024).

Глава держави зазначив, що зараз найбільша російська стратегічна перевага над Україною – це перевага в небі. Відповіддю на цей терор є протиповітряна оборона. Президент подякував Німеччині за глобальне лідерство в допомозі нашій країні із захистом неба.

«Ми потребуємо щонайменше семи систем «Петріот» додатково, щоб закрити основні наші міські агломерації найближчим часом, і це буде драйвером збереження нормального життя в Україні, якого так заслуговують наші люди. Тобто прямої допомоги обороні та гарантією, що економічне життя країни не буде зруйноване», – сказав Володимир Зеленський.

Глава держави повідомив, що Україна разом із Німеччиною, Нідерландами, Сполученими Штатами Америки та іншими партнерами працюють над тим, щоб забезпечити нашій країні більше ППО, і вже бачать, як і коли зможуть доправити нові системи.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты