Политика | 17 Января, 2024

Зеленський вважає, що війну неможливо «заморозити», бо росія на це не піде

Свежие новости: Зеленський вважає, що війну неможливо «заморозити», бо росія на це не піде

Президент України Володимир Зеленський вважає неможливим заморожування війни, тому що “путіна не влаштовують заморожені продукти”.

- путін любить гроші понад усе. Чим більше мільярдів він і його олігархи, друзі та спільники втратять, тим більша ймовірність, що він пошкодує про початок цієї війни. путін має пошкодувати. Нам потрібно, щоб він програв, - сказав український лідер, виступаючи на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

Зеленський нагадав, що після 2014 року були спроби заморозити війну на Донбасі.

- Були дуже і дуже впливові гаранти, як канцлер Німеччини і президент Франції. Але путін – хижак, якого не влаштовують заморожені продукти.

- Кожне зниження тиску на агресора додає роки, додає роки війні. Але кожна інвестиція в довіру захисника скорочує війну, ми маємо дати можливість відповісти на найважливіше питання. Війна закінчиться справедливим і стабільним миром, - наголосив він.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости